Постинг
16.01.2019 19:29 -
Свинска пача
Автор: kulinaria
Категория: Рецепти
Прочетен: 8535 Коментари: 1 Гласове:
Последна промяна: 16.01.2019 19:31
Прочетен: 8535 Коментари: 1 Гласове:
3
Последна промяна: 16.01.2019 19:31
Дойде и този момент, когато да сготвя първата си "свинска пача". Приготвих я от свински джолан и се получи наистина сполучлива като за първи път. Знам по принцип, че се приготвя от свински крачета, но може би месцето от джоланът я направи определено мое любимо ястие през зимния период.
В дни като този, мразовито студени и редуващи се делник след празник почувствах нуждата от една гореща "Джолан чорба", приготвена точно по тази рецепта: https://bit.ly/2TSkVW0 от Gotvarstvo.Net - Вашият кулинарен помощник!
По идея на любимата ми шкембе чорба, застройката я правя по идентичен начин, което може да се определи и като моя импровизация на вкусно Шкембенце с джоланче. Съхранява се в хладилник, желира се добре. Затопля се до горещо преди консумация. Една чорба, на която малко мъже биха устоили.. Да ви е сладко!
В дни като този, мразовито студени и редуващи се делник след празник почувствах нуждата от една гореща "Джолан чорба", приготвена точно по тази рецепта: https://bit.ly/2TSkVW0 от Gotvarstvo.Net - Вашият кулинарен помощник!
По идея на любимата ми шкембе чорба, застройката я правя по идентичен начин, което може да се определи и като моя импровизация на вкусно Шкембенце с джоланче. Съхранява се в хладилник, желира се добре. Затопля се до горещо преди консумация. Една чорба, на която малко мъже биха устоили.. Да ви е сладко!
Вълнообразно
© Фабианското общество, евгениката и ист...
КАК ВЪЗПРИЕМАМ АЗ МУЗИКАТА НА БЕТХОВЕН -...
10 правила, които завинаги ще променят ж...
КАК ВЪЗПРИЕМАМ АЗ МУЗИКАТА НА БЕТХОВЕН -...
10 правила, които завинаги ще променят ж...
Търсене